Zeezicht Zeekant 17

Privé Tuin

Uitzicht vanuit de woonkamer

Naast de Vuurtoren

Woonkamer

Boulevard

De Unox Nieuwjaarsduik vindt elk jaar traditioneel op 1 januari plaats op het strand van Scheveningen nabij de Pier. Unox is pas sinds 1998 de sponsor van dit evenement, maar de duik wordt al sinds 1960 gehouden aan het strand van Scheveningen. En eerlijk is eerlijk, een frissere en sportievere start van het jaar bestaat er niet!

Wie de sprong in de koude Noordzee waagt, staat er in ieder geval niet alleen voor: de laatste jaren zijn er tussen de 7.000 en 10.000 deelnemers bij de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Vanaf 10.30 uur kun je een kaartje voor de duik kopen en vervolgens jezelf klaarmaken, wat gebeurt door middel van een gezellige warming-up met muziek en gymnastiek, waardoor je het vanzelf wel warm krijgt! Om 12.00 uur gaat dan het verlossende startschot waarna alle deelnemers zich zo snel mogelijk in het water storten!

Na deze koude douche kun je lekker opwarmen met een kop warme snert, een heerlijk vooruitzicht! Denk je dat je het jaar toch liever warm en droog wilt beginnen? Geen probleem. De duikers zullen het zeker op prijs stellen als er mensen staan te wachten met een warme handdoek, dus ook langs de kant kun je de Nieuwjaarsduik prima meemaken!

Contact Zeekant

Vakantiewoning Zeekant 17
Zeekant 17b
2586 NA ‘s-Gravenhage
Tel: +31 (0)6 502 362 93
E-mail: info@scheveningen-vakantiewoning.nl

Social media

Facebook