Zeezicht Zeekant 17

Privé Tuin

Uitzicht vanuit de woonkamer

Naast de Vuurtoren

Woonkamer

Boulevard

Wat is de Glow-Run?
De Glow-Run is recreatieve loop die in het donker van start gaat. Tijdens de Glow-Run worden de deelnemers ondergespoten met neon-verf. Samen met de glow in the dark accessoires zorgt dit ervoor dat de deelnemers oplichten in het donker. Omdat de route van deze run langs vloedlijn van het Scheveningse strand is, zal dit een geweldig effect geven, voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Hoe hard je loopt is niet zo belangrijk, ook hier geldt: deelnemen is belangrijker dan winnen! Nadat je als schitterende kleuren fantasie over de finish bent gekomen kan je gaan genieten van een spetterende afterparty bij Fonk Beach.

Het parcours
Het parcours bestaat uit 5 km met een onvergetelijke lichtgevende start, finish en neon-verf. De deelnemers met verschillende ‘glow in the dark’ accessoires starten vanaf het The Hague Beach Stadium. Langs de vloedlijn van het strand gaan we richting de pier van Scheveningen. Hier is het keerpunt terug naar een lichtgevende finish. In het The Hague Beach Stadium zorgt de DJ voor groovy beats.

The afterparty
Na de run geven wij een spetterende afterparty bij Fonk Beach! De DJ zal je vermaken tot in de late uurtjes… Deelnemers van de run hebben vrij toegang tot dit feest als ze 18 jaar en ouder zijn (legitimatie verplicht).

Meer informatie http://www.a-wayevents.nl/glowrun/nederlands/home/informatie.html

Contact Zeekant

Vakantiewoning Zeekant 17
Zeekant 17b
2586 NA ‘s-Gravenhage
Tel: +31 (0)6 502 362 93
E-mail: info@scheveningen-vakantiewoning.nl

Social media

Facebook