Zeezicht Zeekant 17

Privé Tuin

Uitzicht vanuit de woonkamer

Naast de Vuurtoren

Woonkamer

Boulevard

Op zondag 9 maart 2014 vindt de Jubileumeditie van ABN AMRO CPC Loop Den Haag plaats met meer toppers dan ooit; ook wereldkampioen cross aan de start Edwin Kipyego, de imponerende winnaar van vorig jaar, is een van de topattracties tijdens de 40ste ABN AMRO CPC Loop Den Haag. De Keniaan kan op zondag 9 maart flinke tegenstand verwachten van onder anderen landgenoot Japhet Korir. De wereldkampioen veldlopen van 2013 maakt in de hofstad zijn debuut op de halve marathon.

Uiteraard gaat internationaal de belangstelling voor de ABN AMRO CPC Loop Den Haag uit naar de ABN AMRO Halve Marathon, het parcours waar de Keniaan Samuel Wanjiru in 2007 het wereldrecord liep (58:33 uur). De ABN AMRO CPC Loop Den Haag is echter veel meer dan dat!

Vele duizenden lopers en toeschouwers beleven plezier aan de Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km, de ABN AMRO Jeugdloop 2,5 km, de West 5 km Loop (incl. Business Runs) en Dunea 10 km Loop (incl. Business Runs).

Het parcours voert over de prachtige Haagse lanen richting Scheveningen en via de Nieuwe Parklaan weer terug naar de finish op het Malieveld, waar vele enthousiaste toeschouwers zullen staan om de lopers aan te moedigen. Het evenement heeft een sterke regionale binding maar wel met internationale allure.

De ABN AMRO CPC Loop Den Haag kan met recht een traditie genoemd worden en het huisvest tevens de grootse scholenloop van Nederland met ruim 8600 kinderen van maar liefst 83 scholen.

Contact Zeekant

Vakantiewoning Zeekant 17
Zeekant 17b
2586 NA ‘s-Gravenhage
Tel: +31 (0)6 502 362 93
E-mail: info@scheveningen-vakantiewoning.nl

Social media

Facebook